Sweet Lake Doodles

Australian Labradoodle Fokker

Contact

Contact: 

Het fokken van de Australian Labradoodles gebeurt bij ons met veel passie, tijd en aandacht.

Doordat de Australian Labradoodles een ras in" wording " is, wordt elke fokhond van Sweetlakedoodles uitgebreid getest op genetische afwijkingen. Alle uitslagen leggen wij vast in een Database van de ALAEU. Alle ALAEU geregistreerde Labradoodle fokkers werken op dezelfde mannier zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

-

Al onze pups worden bij ons in de woonkamer geboren waar ze opgroeien met onze andere 6 Labradoodles. Wij schenken veel aandacht aan de socialisatie van de pup. Zij zullen kennis maken met allerlei huiselijke geluiden, denk aan stofzuigen en televisie enz enz. Wanneer de pups het nest verlaten zijn zij ingeënt, gechipt en ontwormd en hebben zij uiteraard hun eigen paspoort en zullen zij ook hun eigen stamboom ontvangen van de ALAEU. Onze pups verkopen wij onder contract, dus de pups zullen niet gecastreerd het nest verlaten.

Waarom een Sweetlakedoodles Pup ??

-

Bij ons krijgt u:

1. De Allerliefste Australian Labradoodles die er bestaat.

2. 3 x Ontworming in het nest.

3. Uw pup krijgt een Europees Paspoort en is ook gechipt.

4. Enting bij 6 weken.

5. Voeding voor de eerste 2 weken in de vorm van brokken en vers vlees.

6. Een puppy tuigje met riem.

7. Een eigen nestknuffel.

8. Door middel van een IP Camera kunt u bij ons 24/7 naar uw eigen pup kijken de eerste 8 weken. ( Wachtwoord beveiligd )

9. Diverse informatie met handige Tips en Trucs.

-

Als wij u interesse hebben gewekt voor een puppy van Sweetlakedoodles stuur ons een leuke mail met uw woon- en werksituatie en waarom u juist voor een Australian Labradoodle heeft gekozen. ( Mails met de vraag heeft u nog pups en wat kosten ze, zullen wij helaas niet beantwoorden ) Uw kunt contact opnemen op het navolgende mailadres , wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

-

Met vriendelijke Groet,

Reina en Johan van Sweetlakedoodles.

Foto 13Foto 12

Foto 9Foto 14

                                                                          Kvk no: 84881038